Apparaten in uw netwerk weergeven

Met de Smart Home Monitor-functie kunt u het volgende doen:

Controleer het beschermingsniveau van elk apparaat door te kijken welke Kaspersky-apps zijn geïnstalleerd op de apparaten in uw wifinetwerk. Als bepaalde Kaspersky-apps niet zijn geïnstalleerd op een apparaat, kunt u ze installeren via My Kaspersky.

In het gedeelte Smart Home Monitor kunt u het volgende bekijken:

Wanneer een nieuw apparaat verbinding maakt met het wifinetwerk, geeft Kaspersky-app de volgende informatie over het apparaat weer:

Zo geeft u de apparaten in uw wifinetwerk thuis weer:

1. Maak verbinding met uw wifinetwerk thuis.
  2. Open de Kaspersky app.
  3. Tik in het hoofdvenster van de app op Smart Home Monitor .

Het gedeelte Smart Home Monitor wordt geopend.

4. Controleer zo nodig of dit uw wifinetwerk thuis is.